Відома українська художниця продасть на аукціоні свою картину, щоб допомогти українським лікарям

Відома українська художниця продасть на аукціоні свою картину, щоб допомогти українським лікарям

 

Кошти виручені з продажу картини художниця перерахує у фонд допомоги лікарям, що захворіли на коронавірус Нelpdoctors.

Нещодавно дівчина переїхала до Флоренції (Італія), де працює з Академією класичного мистецтва і опинилась там саме в період розпалу пандемії коронавірусу. Вражена підтримкою італійців, яку вони всіляко надавали своїм лікарям, художниця надихнулася на проект, який би допоміг українським медикам.

«Хочу зробити свій внесок у підтримку українських медичних працiвникiв, — каже вона. — Для цього я вирішила намалювати картину, присвячену лікарям, які борються з Covid-19, і провести благодійний аукціон. Всі виручені кошти з продажу картини я передам в Фонд допомоги лікарям, що заразилися коронавірусом «Нelpdoctors».

Картина «Промені Надії» виставлена на аукціон на сторінці художниці у соцмережі Facebook 7 травня о 15.00 за київським часом. Торги під нею триватимуть 2 тижні, до 22 травня. Людина, яка запропонує найбільшу суму за картину, стане її власником, а кошти будуть перераховані до Фонду. Передача картини власнику буде здійснюватися поштою.

Загалом картини Естер продаються від $ 500 до 2,5 тис. На аукціоні за картину розміром 50х60 см художниця розраховує виручити не менше 10 тисяч гривень, хоча, каже, будь-яка допомога – це, звичайно, добре.

Додамо, що незважаючи на те, що МОЗ України не публікує окремої статистики по лікарям, що захворіли на Covid-19, з кожним днем їхня кількість зростає. «Відсоток хворих короновірусом лікарів в нашій країні дуже великий! Тому наш обов'язок подбати про них, коли вони піклуються про нас!», — закликає художниця.

https://galinfo.com.ua/news/vidoma_ukrainska_hudozhnytsya_prodast_na_auktsioni_svoyu_kartynu_shchob_dopomogty_ukrainskym_likaryam_343433.html

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.